selg mer på nettet

Før jul hadde våre kolleger i Stockholm gleden av å holde frokostseminar med Mercedes Karacsony fra E37. Mercedes og E37 har lang erfaring med å hjelpe e-handlere med e-handelssystem, design, strategier og digital markedsføring. 

Romjulssalg - en romjulsdrøm? Her er fem ting du må tenke på!

Med Black Friday og julehandelen i ryggen er det på tide å tenke på romjulssalget. Vi har tidligere tipset om hvordan man forbereder sin nettbutikk til Black Friday og optimeringstips til julehandelen. Essensen i begge innleggene er at det gjelder å henge seg på ettersom konkurrentene mest sannsynlig gjør det, men gjelder det for romjulssalget også? Mulig, men her kommer fem ting det kan være verdt å tenke over før du begynner:

Kundereisen for rookies – Hva er det, hva krever det og hvorfor er det viktig for deg?

Har du hørt ordet ’kundereise’ en million ganger, men føler deg fortsatt usikker på hva det egentlig er og hvorfor det er viktig for deg og din nettbutikk? Via et webinar fikk vi hjelp av danske eksperter fra Impact for å finne ut av hva en kundereise egentlig er, hvorfor man skal jobbe med den og hvilke ressurser som kreves. Her kommer en enkel introduksjon til deg som ikke er helt stødig på det danske språket, nederst i dette blogginnlegget finner du webinaret dersom du ønsker å se det.

50 dager til Black Friday – Her er de 10 beste tipsene

Black Friday er i år fredag 25.november, dagen som har blitt nordmenns shoppefest nummer 1 og som ansees som det hellige startskuddet på julehandelen. Black Friday er opprinnelig en amerikansk tradisjon som utgjør USAs største shoppingdag og som alltid arrangeres dagen etter Thanksgiving.