Slik markedsfører du din nettbutikk

 

Dersom du har en fysisk butikk i en handlegate eller senter er det naturlig at mange mennesker går forbi. Situasjonen er annerledes med en nettbutikk.  En nettbutikk kan sammenlignes med å ha en butikk på en åker, langt vekk fra alt, hvor det ikke er naturlig at mange mennesker går forbi. Din oppgave som nettbutikkeier er å gjøre potensielle kunder oppmerksom på at den eksisterer slik at  kundene kan begynne å strømme inn. 

5 enkle SEO råd til nyoppstartede nettbutikker

SEO ser kanskje vanskelig ut og derfor hopper mange mindre nettbutikker over søkeordsoptimering, men det er ikke en god ide. Det er viktig at kundene kan finne nettbutikken din, og uten gjester i butikken får man ikke noen omsetning. Derfor er SEO faktisk et godt sted å legge litt krefter. Dennis Stammerjohan er SEO konsulent og Teamleder hos Waimea Digital. Han har opp gjennom tidene hjulpet mange nettbutikker – store som små, og ser typisk 5 enkle SEO mangler han mener alle kan optimere.

Markedsføringslingo for E-handlere

SoMe, SEO, CTA – Googler du også i smug forkortelser og ord som du føler du burde kunne? Vi har samlet en liten ordbok, som forklarer noen av de markedsføringsordene man oftest støter på i hverdagen.

Sånn lager du markedsføring for 0 KR

Har du fått en god idé, og kanskje allerede et budsjett og en forretningsplan? Synes du det er vanskelig å finne penger til å markedsføre nettbutikken og produktene dine?