Slik gikk det på black friday 2016 - hva kan vi lære av nordmenns handlevaner?

 

Black Friday har for alvor fått tak på de norske forbrukernes lommebøker – både online og offline. Totalt sett økte antall transaksjoner med 48 prosent sammenlignet med Black Friday i fjor. Vi har sett på transaksjonsdata for flere tusen nettbutikker som er tilknyttet DIBS og kunne se svært spennende forbruksmønstre i år

50 dager til Black Friday – Her er de 10 beste tipsene

Black Friday er i år fredag 25.november, dagen som har blitt nordmenns shoppefest nummer 1 og som ansees som det hellige startskuddet på julehandelen. Black Friday er opprinnelig en amerikansk tradisjon som utgjør USAs største shoppingdag og som alltid arrangeres dagen etter Thanksgiving.

10 tips til Black Friday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I år er Black Friday fredag 27. November. Black Friday er amerikanernes store shoppingdag, en dag fullspekket med rabatter og gode tilbud. Black Friday arrangers dagen etter Thanksgiving som alltid finner sted den fjerde torsdagen i november. Denne tradisjonen har de siste årene blomstret opp også her i Norge, de siste årene har det virkelig tatt av, og ingenting tyder på at dette er en forbigående trend . Trenden er like hot på nett som i fysisk butikk, og godt og vel over 100 norske nettbutikker arrangerer Black Friday i år.

Vi har listet opp 10 tips til hva du bør tenke på dersom du arrangerer Black Friday i din nettbutikk.